Autor
Dyskusja: Murowana kuchnia
81Fabio
niezarejestrowanyZastanawiam się nad kuchnia murowaną. Żona gdzieś widziała takie coś i podobno super się sprawdza. Właśnie wykańczamy dom i jeśli mamy coś tam jeszcze robić, to ostatni dzwonek. Nie wiem czy to dobre rozwiązanie, bo zrobisz raz i już nic nie zmienisz.
XawDam
niezarejestrowanyW kuchni murujesz tylko boczne ściany, fronty i blat zawsze możesz zmienić. oczywiście nie zmienisz układu, dlatego lepiej dobrze to przemysleć i przewidzieć na lata. Zobacz jak to wygląda tutaj: https://atlasfachowca.pl/strefa-fachowca/mariusz.wojewoda/marini78/realizacje/kuchnia-murowana. Chyba nieźle wyjdzie.
Marianna
niezarejestrowanyCześć. Ja posiadam taką kuchnię u siebie w domu i muszę powiedzieć, że nie zamieniłabym jej nigdy na jakąś inną robioną na wymiar, czy kupioną w Castoramie... I wcale nie jest tak, że już nic nie mogę zmienić. Mogę. Fronty to pełna dowolność, półki w środku tak samo, wszystko jest możliwe do modyfikacji. No a oryginalny wygląd takiej kuchni rozwiewa wszelkie wątpliwości, którą opcję wybrać :) Polecam!