Autor
Dyskusja: Kos Maxi z częściowym podpiwniczeniem
Mario
niezarejestrowany
Witam. Czy jest możliwość zrezygnowania z garażu obok domu i zaadoptowania go pod budynkiem wraz z podpiwniczeniem, ponieważ posiadam działkę pochyłą i takie rozwiązanie byłoby korzystne.
Studio Atrium
Witam,
Oczywiście istnieje taka możliwość ale to dosyć poważna zmiana. Jako autorzy projektu wydamy jedynie bezpłatną zgodę na taką zmianę.
Michał
niezarejestrowanyWitam, Chciałem nawiązać do zapytania jednej z wcześniej piszących osób nt podpiwniczenia budynku(mam podobną sytuacje z pochyłą działką), natomiast chciałbym tam zlokalizować garaż, pralnie/suszarnie, kotłownie (choć przewiduje pompę ciepła), a poziom 0 wykorzystać jako cześć mieszkalną. Nie wiem natomiast jak będzie wyglądała bryła budynku bez garażu obok? czy nie straci wyrazu? Gdzie znajdzie się ewentualna komunikacja z -1 na 0? Czy posiadają państwo projekt z podpiwniczeniem do wglądu? czy pozostaje miejsce na komunikacje z poddaszem które można wykorzystać przy tej wysokości kalenicy jako cześć otwartą np bawialnia dla dzieci?
Studio Atrium
Odpowiedź na Pana pytania wysłaliśmy na maila.
Piotr
niezarejestrowanyWitam,
Czy zrealizowal Pan projekt z powpiwniczeniem? Jesli tak byla by mozliwosc otrzymania zdjecia i wizualizacji jak by to wygladalo? W ktorym miejscu zaprojektowal Pan klatke schodowa?